פופ-אפ גסטרונומי

לפעמים השף שלנו, בעצמו או יחד עם חבריו, שפים משוגעים כמוהו, מארגן אירועי גסטרונומיה יומיים במסעדה כלשהי, בבית פרטי או בטבע… הרעיון של ארוחת הפופ-אפ נקבע בדרך כלל על ידי הדמיון של היוזמים, מוצרי העונה בשוק או, לרוב, ההזדמנות הנדירה להיפגש עם חברי שפים ממדינות אחרות ולהתאחד במטבח כדי להכין משהו בארבע ידיים. ולחלוק את פירות היצירה עם אחרים.

במהלך אירועים כאלה יש הזדמנות לנסות משהו יוצא דופן, לא אופייני למקום האירוע. כאן שולט דרייב גסטרונומי ושיגעון קל של לחצי המטבח המסעדני. בדרך כלל, בחוץ נבנית תור, במטבח חסרות צלחות, היין זורם כמים, סט המוזיקה נבחר במיוחד והווליום גבוה מהרגיל, והתפריט נכתב ברגע האחרון ביד על דף נייר פשוט. וכולם נהנים!

כדי להיות בעניינים, עקבו אחר ההודעות והצטרפו למועדון ה-WhatsApp של Omnivore כדי לקבל ראשונים חדשות על אירועים כאלה.

עגלת קניות