אודות
היי!
היי, שמי אולגה גורל ואני ממש אוהבת להאכיל אנשים!
בגיל 45 התחלתי לפתוח בחיים חדשים: השארתי מאחור קריירה ביחצנות, תואר בעיתונאות ותקשורת וחיים שלמים במוסקבה , חזרתי לארץ ופתחתי מסעדה – ליתר דיוק, בר קולינרי קטן בשם OMNIVORE בעיר התחתית בחיפה.
עם מאכלים ייחודיים, יין וקוקטיילים. יצאה תערובת נחמדה של המטבח היהודי, הרוסי והסקנדינבי.
בשר לבן, פירות ים, כשר, חלאל – יש לנו הכל מהכל, בלי חוקים, בלי גבולות. בא לכם קוקטייל עם גביניה ב-10 בבוקר – בבקשה! בא לכם כיסונים עם שמפניה – אין בעיה! אגב, נראה לי שאנחנו הראשונים בישראל שהפכו את הגביניות של סבתא לאוכל של מסעדות (באמת, אנשים באו אפילו מתל-אביב לאכול את הגביניות שלנו!).
אנחנו גם התפרסמנו בזכות הכיסונים שלנו! הפכנו אותם לטרנד , והעברנו אותם מהקטגוריה המשעממת של "אוכל אשכנזי מוזר של ראש השנה" לטאפאס מגניב על הבר שהולך טוב עם שוט של בלאדי מרי (שאגב כולל סחוג חריף אש ומעוטר בסלרי פרוע).
המסעדה שילבה אווירה מדהימה עם איכות אירופאית והכנסת אורחים מזרחית.
גם היום אני מכינה כיסונים – "הכי יקרים במזרח התיכון",וזה לא סתם ביטוי. כן, אני מתעקשת שהכיסונים שלי הכי יקרים – כי אני משתמשת ברכיבים הכי איכותיים ויקרים ובחיים לא ארד לרמה של "עסקים בלבד" ולא אתפשר על הטעם. בנוסף, את כל הכיסונים שלי אני מכינה ביד – הרי רק ככה אפשר להגיע למצב שהילדים שלכם לא מפסיקים לבקש אותם, ועליהם כידוע אי אפשר לעבוד! אני מקפידה על הגישה הזאת בכל המאכלים שאני מכינה, מבחינתי זה עניין של פרינציפ, הדת הקולינרית שלי.
רק הטוב ביותר ללקוחות האומניבורים שלי!